Wat heb je?

  • HBO/WO (ICT) opleiding/denkniveau
  • Ervaring: Kennis van en ervaring met Cloud, IT-beheer diensten, IT outsourcing en IT infrastructuur. Relevant ervaring met ICT Solutions Sales en consultative selling
  • Skills: Ondernemerschap, proactief, zelfstandig en je excelleert in een dynamische omgeving

Wat krijg je?

  • Interessante sales trajecten met veel vrijheid en invloed
  • Mogelijkheden om je kennis te delen en je kennis te verrijken
  • Een ambitieuze organisatie om je volop te ontwikkelen en mee te denken en te werken aan de strategie en groei van SPS
  • Een werkomgeving met enthousiaste collega’s en talentvolle toppers

Vacature omschrijving

Innovatie en IT, IT outsourcing, cloud solutions en agile IT-beheersoftware. SPS is een sterk innovatieve IT-organisatie en heeft de ambitie om deze positie verder uit te bouwen. SPS richt zich op organisaties die een visie hebben op de cloud, dit pad op willen gaan of zich in een transitie naar de cloud bevinden. SPS helpt hen met het beheer van de veranderende IT-omgeving en integreert traditionele IT-, SaaS- en (hybride) cloud-omgevingen tot één geheel.

Als Account Manager Managed Services ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze klantengroep. Je hebt gedegen kennis van de markt en je volgt de ontwikkelingen op het gebied van clouddiensten, managed services en IT-outsourcing op de voet. Onze propositie, SPS Managed Services voor een ‘oase van rust’ in een snel veranderende digitale wereld, weet je als geen ander te vertalen naar commercieel succes.

Als Account Manager Managed Services wordt je actief betrokken in het beleid om voortdurend te innoveren en SPS te positioneren als de beste en meest innovatieve speler in de markt.

In deze functie is het jouw kwaliteit om relaties op te bouwen en new business te genereren. Dit doe je door op inhoud een sterke gesprekspartner te zijn op IT-management- en directieniveau en de onderhandelingen te voeren om deals te closen. Je bent eigenaar en regisseur van het totale salestraject en weet op het juiste moment de personen of partijen aan te laten haken om een winnend voorstel neer te kunnen leggen. Je werkt vanuit de drive om de klantverwachtingen te overtreffen door jouw klanten een oplossing én groeipad te bieden die past bij de behoefte van de klant.

In een snel veranderende omgeving ben jij op je best. Naast ervaring met het verkopen van IT oplossingen (beheer en projecten) ben je in staat om aan te geven wat de waarde van onze IT diensten is voor de business van de klant en ben je in staat om nieuwe diensten te ontwikkelen. Je bent een netwerker (intern en extern georiënteerd), ondernemend en initiatiefrijk.

 

Werken bij SPS

Als innovatieve IT-organisatie met bijna 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Management oplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van Azure-oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt. Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS
auping
bolsius logo

Kom jij ons team versterken?