Wat heb je?

  • HBO (ICT) opleiding/denkniveau
  • Ervaring (Technisch): Microsoft-technologieën: Azure, O365, Windows Server 2016, Virtualisatie-oplossingen: Hyper-V en/of VMware
  • Overige: ITIL,Prince2
  • Ervaring (overig): Schrijven van technische en functionele ontwerpen voor complexe omgevingen
  • Skills: Analytisch sterk, communicatief vaardig, oplossingsgericht, zelfstandig en daadkrachtig

Wat krijg je?

  • Mooie projectopdrachten met veel vrijheid en invloed
  • Werken binnen interessante klantomgevingen om je expertise op hoog technisch niveau te ontwikkelen en te houden
  • Het volgen van Microsoft trainingen in binnen- en buitenland
  • Een ambitieuze organisatie om je volop te ontwikkelen en jouw stempel te drukken op de Azure-services van SPS

Vacature omschrijving

Kom werken bij de pionier op complexe Azure-oplossingen. Excelleer als Azure Cloud Consultant door je ervaring met IT-infrastructuren en cloudoplossingen. Werk met de nieuwste Azure-oplossingen aan projecten voor internationale en nationale klanten. Verricht en begeleid implementaties en migraties, zorg voor designs en draag innovatieve oplossingen aan. Adviseer klanten en druk je stempel op nieuwe ontwikkelingen door jouw expertise en passie voor technologie.

Als Azure Cloud Consultant werk je voor een variëteit aan (internationale) klanten en zorg je voor functionele en technische ontwerpen, Je bent verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het juiste ontwerp, implementatie en je zorgt voor een goede overdracht naar het beheer team. Het is jouw rol om mee te denken over de verdere versaasing van IT landschappen, zowel op het gebied van Azure, Hybrid Cloud en Office365. Daarbij volg je actief de markt en trends binnen jouw vakgebied. Je deelt dit ook met je collega’s en bij de klant.

Ben je een expert op het gebied van Microsoft Azure oplossingen? Wil je met de nieuwste Azure-oplossingen werken binnen verschillende complexe omgevingen? Word dan ‘cloud-sparringpartner’ voor onze klanten binnen de SPS Cloud Services.

Werken bij SPS

Als innovatieve IT-organisatie met meer dan 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Management oplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van Azure-oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt. Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS

Kom jij ons team versterken?