Wat heb je?

 • HBO/ WO (ICT) opleiding/denkniveau
 • Ervaring (Technisch):. NET, C#, REST-API (.NET Core, ASP.NET Core). Service Oriented Architecture. SQL database en Entity Framework. Unit testing
 • Skills: Analytisch sterk, innovatief, proactief en zelfstandig

Wat krijg je?

 • Mooie development trajecten met veel vrijheid en invloed
 • Werken met de nieuwste technologieën om je expertise op hoog technisch niveau te ontwikkelen en te houden
 • Een dynamisch werkomgeving met enthousiaste collega’s en waar veel aandacht is voor je persoonlijke groei
 • Een ambitieuze organisatie om je volop te ontwikkelen en jouw stempel te drukken op de Gensys development ontwikkelingen

Vacature omschrijving

Gensys stelt IT afdelingen in staat om optimaal beheer en service management uit te voeren (IT-4-IT), zie ook www.gensys.nl.  Als Back-end Developer ga je functionaliteiten ontwikkelen voor Windows, Web en mobile applicaties. Je ontwerpt nieuwe modules, je verwerkt verzoeken voor het implementeren van nieuwe features en je denk zelf actief mee aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Je hebt al de nodige bagage aan boord maar je wilt meer en verder. Je bent op de hoogte van de actuele mogelijkheden binnen software ontwikkeling maar je bent altijd op zoek naar nieuwe technieken en wilt deze onder de knie krijgen. Je hebt ervaring met het managen van je eigen werk of van kleine projecten. Je durft verder te kijken dan de gebaande paden. Je ziet meerwaarde in het samenbrengen van technologie, creatie en strategie in multidisciplinaire teams. Als teamspeler ben je een belangrijk onderdeel van onze Agile- en DevOps-teams.

Voor ons is het heel belangrijk dat je beschikt over de juiste vibe; daarmee bedoelen we dat je een teamspeler bent die proactief, gestructureerd en oplossingsgericht is en dat je energie krijgt van verandering.

Bij voorkeur (pré, maar geen must) heb je:

 • Ervaring met Source control omgevingen zoals GIT en SVN
 • Ervaring met continuous integration tools zoals Teamcity, Travis CI of Jenkins
 • Ervaring met 2factor authentication en Single Sign On (OAuth/OpenID)
 • Ervaring met Azure (API), Microservices, ELK Stack (NoSQL databases)
 • Kennis van Unit testing, Design Patterns & Principles, Swagger, Domain Driven design

Wil je aan de slag als Back-end Developer bij een innovatief bedrijf dat qua techniek en ontwikkeling altijd voorop loopt? Heb jij een passie voor techniek en software ontwikkeling? Wil je in een team werken met brede expertise en diepgaande technische kennis? Wij bieden je de job om je verder te ontwikkelen en door te groeien!

Werken bij SPS

Als innovatieve IT-organisatie met meer dan 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Management oplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van Azure-oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt. Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS