Wat heb je?

  • Hbo opleiding/denkniveau
  • Ervaring: Minimaal 5 jaar ervaring als Enterprise architect en/of Solutionarchitect
  • Ervaring [overig]: Een degelijk achtergrond in en ervaring met IT-infrastructuren en cloud delivery modellen (Iaas, PaaS, SaaS en BPaas). Uitstekend netwerk in de Cloud-IT markt
  • Skills: Analytisch sterk, communicatief vaardig, oplossingsgericht, zelfstandig en daadkrachtig

Wat krijg je?

  • Mooie projectopdrachten met veel vrijheid en invloed
  • Werken binnen interessante klantomgevingen om je expertise op hoog technisch niveau te ontwikkelen en te houden
  • Het volgen van Microsoft trainingen in binnen- en buitenland
  • Een ambitieuze organisatie om je volop te ontwikkelen en jouw stempel te drukken op de Azure-services van SPS

Vacature omschrijving

Zoek je veelzijdigheid, verantwoordelijkheid en een professioneel team met ervaren Microsoft Professionals? Wil je klanten helpen tot high performance binnen een innovatieve omgeving? Kom werken bij de pionier op complexe Azure-oplossingen en excelleer als Cloud Solution Architect door onze klanten te adviseren en je stempel te drukken op nieuwe ontwikkelingen door jouw expertise en passie voor technologie.

Als Cloud Solution Architect ben je verantwoordelijk voor het bedenken en opleveren van architectuur designs waarbij je een belangrijke advies- en sparring partner bent om business vragen om te zetten in Cloud oplossingen. Binnen SPS Cloud Services bieden we Azure, Office365 toepassingen in combinatie met third party producten.
Je hebt een actieve rol in de ICT-architectuur aanbevelingen en je ben belangrijke initiator en leider van het ontwerp tot de implementatie van het ontwerp. Je bent hierbij een drijvende kracht als het gaat om de verdere ontwikkeling van de Cloud Services architectuur visie binnen SPS en voor onze klanten.

Ben je een ondernemende, ambitieuze en daadkrachtige professional met een scherp oog voor de behoeften van de klant? Wil je met de nieuwste Azure-oplossingen werken binnen verschillende complexe omgevingen? Word dan ‘Cloud-sparringpartner’ voor onze klanten binnen de SPS Cloud Services.

Werken bij SPS

Als innovatieve IT-organisatie met bijna 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Management oplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van Azure-oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt. Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS
auping
bolsius logo
eigenhaard wb
Panasonic
blokker logo
Nedcargo logo
philips healthcare logo
Sligro logo