Ben je een ervaren Exchange beheerder of Exchange specialist? Wil je in een team werken aan uitdagende projecten? Betrokken zijn van het ontwerpen tot aan de implementatie en overdracht aan beheer? En zoek jij de omgeving om je te ontwikkelen naar de nieuwste Cloud ontwikkelingen en technologieën? Dan bieden wij je deze kans binnen ons Consultancy team!

Als Exchange Specialist richt je je op het adviseren, ontwerpen, implementeren van onze oplossingen.  Afhankelijk van de situatie ga je je bezighouden met het vastleggen van een eisen en wensenoverzicht, de vertaling naar een technische en/of functionele inrichting, het inrichten van de nieuwe omgeving of oplossingen en/of het leveren van nazorg. Vanzelfsprekend ben je nauw betrokken bij de projecten en ben je de specialist voor het “troubleshooten” van complexe Exchange vraagstukken

 

Uiteraard stopt het daar niet. We verwachten van je dat je je blijft ontwikkelen en continu blijft nadenken over hoe dingen sneller, slimmer en beter kunnen. Zo ben jij van betekenis binnen ons Consultancy team!

Gevraagde kennis en ervaring:

 • Hbo werk-en denkniveau
 • Ruime ervaring met Microsoft technologieën; Windows Server 2016+
 • Ruime ervaring met het implementeren en/of beheren van Microsoft Exchange
 • Een degelijke achtergrond in en ervaring met IT-infrastructuren, server bases computing zoals Citrix en Cloud computing oplossingen
 • Ervaring met het schrijven van technische en functionele ontwerpen voor complexe omgevingen
 • Kennis van ITIL en ervaring met projectmatig werken
 • Actuele Microsoft certificering
 • Skills: sterk in het analyseren, oplossen, communicatief vaardig, zelfstandig en daadkrachtig

Wat we bieden

 • Een groeipad om je te ontwikkelen naar de Cloud technologieën en je te ontwikkelen tot Exchange Online specialist
 • Mooie projectopdrachten met veel vrijheid en invloed
 • Werken binnen interessante klantomgevingen om je expertise op hoog technisch niveau te ontwikkelen te houden
 • Werken binnen een diverse klantenbase, binnen verschillende branches met business kritische IT
 • Veel mogelijkheden voor interne kennisoverdracht en kennisontwikkeling;
 • Een ambitieuze organisatie om je volop te ontwikkelen en jouw stempel te drukken op de Consultancy oplossingen van SPS

SPS, specialist in IT-beheer én een innovatieve werkgever

Als innovatieve IT-organisatie met meer dan 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Managementoplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Microsoft en Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt. Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Interesse?

Mail dan je CV met een korte motivatie naar vacatures@sps.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mireille d’Hamecourt (06 – 22 49 00 76).

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS