Wat heb je?

  • HBO/WO (ICT) opleiding/denkniveau
  • Ervaring (Technisch): Objective C. Swift. Design patterns; MVC
  • Skills: Analytisch sterk, innovatief, proactief en zelfstandig

Wat krijg je?

  • Mooie development trajecten met veel vrijheid en invloed
  • Werken met de nieuwste technologieën om je expertise op hoog technisch niveau te ontwikkelen en te houden
  • Een dynamisch werkomgeving met enthousiaste collega’s en waar veel aandacht is voor je persoonlijke groei
  • Een ambitieuze organisatie om je volop te ontwikkelen en jouw stempel te drukken op de Gensys development ontwikkelingen

Vacature omschrijving

Als iOS Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze mobiele oplossingen van Gensys. Oplossingen waarmee we de IT organisatie ondersteunen en helpen in de digitale transformatie.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontwikkelen en verbeteren van onze iOS applicaties. Hier sta je natuurlijk niet alleen voor. Samen met je collega’s bouw je functionaliteiten voor klanten, veelal IT organisaties. Je hebt ook direct contact met de gebruikers van je software en je krijgt de ruimte om hier zelf invulling aan te geven.

Je bent een ervaren iOS developer én hebt altijd je blik op de toekomst gericht. Jij snapt vandaag al welke techniek overmorgen het verschil gaat maken. Deze kennis koppel je aan je praktische inzicht. Je verplaatst je makkelijk in de doelgroep en onderzoekt hoe je techniek voor mensen kunt laten werken. Door slim gebruik te maken van diverse mobile development technieken. Je durft verder te kijken dan de gebaande paden. Je ziet meerwaarde in het samenbrengen van technologie, creatie en strategie in multidisciplinaire teams. Als teamspeler ben je een belangrijk onderdeel van onze Agile- en DevOps-teams.

Voor ons is het heel belangrijk dat je beschikt over de juiste vibe; daarmee bedoelen we dat je een teamspeler bent die ondernemend, pragmatisch en oplossingsgericht is en dat je energie krijgt van verandering.

Bij voorkeur (pré, maar geen must) heb je ook:

  • Ervaring met MSSQL
  • Ervaring met Webservice (SOAP & REST)
  • Ervaring met User Experience design

Wil je aan de slag als iOS Developer bij een innovatief bedrijf dat qua techniek en ontwikkeling altijd voorop loopt? Ben je zelf creatief in je oplossingen en durf je een stap verder te gaan? Ben je enthousiast en wil je je verder ontwikkelen? Dan zien we je graag als nieuwe iOS Developer binnen ons Development team.

Werken bij SPS

Als innovatieve IT-organisatie met meer dan 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Management oplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van Azure-oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt. Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS