Wat heb je?

  • Opleiding: (bijna) een afgeronde MBO of HBO (ICT) opleiding
  • Ervaring (Technisch) met Microsoft operating systems, storage, databases, virtualisatie, netwerk componenten is een pre
  • Skills: Analytisch sterk, leergierig en sterke communicatieve skills

Wat krijg je?

  • Vanuit één vaste locatie mooie beheeropdrachten uitvoeren en werken met nieuwe technieken (Azure, Hybrid Cloud, O365)
  • Werken binnen interessante beheeromgevingen om je expertise op hoog technisch niveau te ontwikkelen en je certificering te behalen
  • Een dynamisch werkomgeving met enthousiaste collega’s en waar veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling
  • Doorgroei mogelijkheden naar de positie van Senior Engineer of Consultant

Vacature omschrijving

Zoek je zelfstandigheid en wil je elke dag leren? Is IT jouw passie? Weet je risico’s uit te sluiten en wil je de beste system engineer worden? Dan zoeken wij jou als Young Professional ter versterking voor ons operationeel beheerteam.

Onze supportafdeling is hét beheercentrum waarop onze klanten kunnen vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in proactief en voorspellend beheer waarmee wij de IT van onze klanten perfect laten functioneren. Dit resulteert in een stabiele en betrouwbare omgeving voor onze klanten. Door de juiste kennis, ervaring en processen te combineren met onze innovatieve IT-beheersoftware Gensys leveren we waarvoor we staan: Continuïteit in IT.

Dit traineeship leidt je op tot gecertificeerd Microsoft System Engineer. Gedurende twee jaar draait alles om training, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Je volgt een intensief ontwikkelingsprogramma waarin je nauw samenwerkt met onze Senior System Engineers. Je leert de ins en outs op het gebied van monitoring. Onze IT-beheersoftware Gensys wordt jouw tool voor dagelijks proactief beheer.

Van MCSA certificering tot het installeren van virusscanners. Van een inbeheername tot het uitrollen van een VM. Performance analyses of verschillende storage types. Iedere dag is anders en biedt jou een diversiteit aan specialismen. Maar bovenal staat stabiliteit, beschikbaarheid en een goede performance van de klantomgevingen voorop. Dit is dé job voor ambitieuze starters om te doen waar je al goed in bent en vooral je verder te ontwikkelen tot een System Engineer.

Zoek je zelfstandigheid en wil je elke dag leren? Is IT jouw passie? Weet je risico’s uit te sluiten en wil je de beste system engineer worden? Dan zoeken wij jou als Young Professional ter versterking voor onze Managed Services.

Werken bij SPS

Als innovatieve IT-organisatie met 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Managementoplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van Azure-oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt.

Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Interesse

Mail dan je CV met een korte motivatie naar vacatures@sps.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mireille d’Hamecourt (06 – 22 49 00 76).

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS