Kom jij werken bij dé pionier in complexe Microsoft en Azure oplossingen?

Bij SPS zoeken wij namelijk een Microsoft Infrastructure Consultant. Iemand die graag met de nieuwste technieken werkt bij de mooiste projecten voor internationale en nationale klanten. Verricht en begeleid jij graag implementaties en migraties? Zorg je voor designs en draag je vaak innovatieve oplossingen aan? Dan zoeken wij jou!

 

Als Microsoft Consultant ben je volledig op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied Cloud & Infrastructure. Je bijt je vast in een complex IT-landschap en je voelt je pas echt thuis tussen de Microsoft tools en oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het juiste ontwerp, implementatie, migratie en zorgt voor een goede overdracht naar het beheerteam. Daarbij volg je actief de markt en trends binnen jouw vakgebied. Je deelt dit ook met je collega’s en bij de klant.

Dit verwachten wij van jou:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met Microsoft technologieën (Windows Server 2016+, Azure en O365)
 • Ervaring met virtualisatie oplossingen (VMWare en/ of, Hyper-V)
 • Een degelijke achtergrond in en ervaring met IT-infrastructuren, server bases computing zoals Citrix en cloud computing oplossingen
 • Kennis van en ervaring met minimaal één van de volgende vakgebieden: AAD, Exchange (online), O365, Intune, Autopilot, SQL Server, Office, Teams, Citrix, EXS, Certificates, 2FA/MFA, Remote Desktop Services
 • Ervaring met het schrijven van technische en functionele ontwerpen voor complexe omgevingen
 • Kennis van ITIL en ervaring met projectmatig werken
 • Actuele Microsoft (Cloud) certificering
 • Je bent sterk in het analyseren en oplossen, communicatief vaardig en zelfstandig

Dit mag je van ons verwachten:

 • Mooie projectopdrachten met veel vrijheid
 • Werken binnen interessante klantomgevingen om je expertise op hoog technisch niveau te ontwikkelen en te behouden
 • Werken binnen een diverse klantenbase, binnen verschillende branches met business kritische IT
 • Veel mogelijkheden voor interne kennisoverdracht en kennisontwikkeling
 • Een ambitieuze organisatie om je volop te ontwikkelen en jouw stempel te drukken op de Consultancy oplossingen van SPS

Interesse?

Mail dan je CV met een korte motivatie naar vacatures@sps.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mireille d’Hamecourt (06 – 22 49 00 76).

Dit is SPS

Als innovatieve IT-organisatie met meer dan 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Management oplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Microsoft en Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt.

Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS