Wat heb je?

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met ICT technologie & Sales;
 • Relevante Sales ervaring is een pré;
 • Ondernemerschap zit in je bloed;
 • Servicegericht en goede communicatieve skills;
 • Je excelleert in een dynamische omgeving ;
 • Proactief en een zelfstarter.

Wat krijg je?

 • SPS biedt je uitdaging én:
 • Prima instap salariëring met doorgroei mogelijkheid;
 • Aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak en een aantrekkelijke bonus;
 • Veel zelfstandigheid tijdens de uitoefening van je werk;
 • Veel mogelijkheden voor interne kennisoverdracht en kennisontwikkeling;
 • De kans om mee te groeien met SPS en je door te ontwikkelen;
 • Volop e-learning-mogelijkheden en studieregelingen.

Vacature omschrijving

De wereld van IT ontwikkelt zich snel. Gensys is agile software die IT organisaties ondersteunt met innovatief beheer van moderne IT infrastructuren. SPS is een innovatieve IT-organisatie en richt zich op organisaties met een strategische visie op IT. SPS helpt hen met het beheer van de veranderende IT-omgeving en integreert traditionele IT-, SaaS- en (hybride) cloud-omgevingen tot één geheel.

Gensys is een integrale oplossing voor het beheren van IT infrastructuren. Gensys wordt gebruikt door grote serviceproviders en grotere IT-organisaties.

Als Software Sales Topper is het jouw kwaliteit om relaties op te bouwen en new business te genereren. Dit doe je binnen een enthousiast sales team en leer je de kneepjes van het vak van je meer senior collega’s.

Je bent eigenaar en regisseur van het totale salestraject en weet op het juiste moment de personen of partijen aan te laten haken om een winnend voorstel neer te kunnen leggen. Je werkt vanuit de drive om de klantverwachtingen te overtreffen door jouw klanten een oplossing én groeipad te bieden die past bij de behoefte van de klant.

In een snel veranderende omgeving ben jij op je best. Naast ervaring met het verkopen van software oplossingen ben je in staat om aan te geven wat de waarde van onze oplossingen is voor de business van de klant. Je bent een netwerker (intern en extern georiënteerd), ondernemend en initiatiefrijk.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur je motivatie én cv per e-mail naar vacatures@sps.nl.

Werken bij SPS

Als innovatieve IT-organisatie met 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Management oplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van Azure-oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt.

Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS
auping