Wat heb je?

 • Opleiding: (bijna) een afgeronde HBO (ICT) opleiding
 • Ervaring: Enige ervaring met software ontwikkeling in C# (vanuit studie of hobby)
 • Skills: Ambitie en drive om alles te leren over .NET development, analytisch sterk, creatief en een teamplayer

Wat krijg je?

 • De mogelijkheid om je ervaring en kennis te verrijken waarin we gebruik maken van de allernieuwste Microsoft technologieën
 • Werken binnen interessante omgevingen om je expertise op hoog technisch niveau te ontwikkelen en je MCSD certificering te behalen
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s en waar veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling
 • De kans om mee te groeien met SPS en door te ontwikkelen tot een ervaren Developer

Vacature omschrijving

Wil jij een opleidingstraject combineren met een baan waarbij je je hersens kunt laten kraken? Is het jouw ambitie om je te ontwikkelen tot een Microsoft Certified Solutions Developer? Is jouw analytisch denkvermogen één van jouw sterkste eigenschappen? Ben je creatief in het oplossen van moeilijke vraagstukken? Dan is het traineeship .NET Developer misschien wel iets voor jou!

Afhankelijk van je basisniveau stellen wij een individueel programma voor je op. Binnen dit traject ga je onder begeleiding van een senior developer aan de slag en doorloop je een individueel opleidingsprogramma. Gedurende het eerste jaar zal het behalen van je MCSD certificering centraal staan.

Daarnaast ontwikkel, test en implementeer je .NET oplossingen voor diverse platformen met technieken en methodieken zoals;

NET, C#, REST-API (.NET Core, ASP.NET Core), WCF. SQL database en Entity Framework. Azure monitoring, WebService en ARM resources

Je maakt direct deel uit van het team en je werkt met de modernste technieken en tools aan onze ‘Gensys’ software, een product dat 24/7 door honderden beheerders wereldwijd wordt gebruikt! Kortom, dit is een unieke mogelijkheid om in de wereld van .NET en software development te stappen.

SPS bied jou uitdaging én:

 • Een traineeship-contract van 24 maanden;
 • Een startsalaris dat past bij deze eerste stap in je carrière;
 • Per behaald certificaat een volgende stap in salarisgroei;
 • Een internetvergoeding;
 • Volop e-learning-mogelijkheden en studieregelingen;
 • Een ervaren coach om het beste uit jezelf te halen;
 • Persoonlijke aandacht en een betrokken organisatie.

Werken bij SPS

Als innovatieve IT-organisatie met 25 jaar beheerexpertise bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. Wij zijn de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Management oplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services.

SPS heeft haar focus op Azure en is al jaren een Microsoft Direct Cloud Solution Provider en Microsoft Gold Partner. Wij werken nauw samen met Microsoft bij het implementeren van Azure-oplossingen.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op het realiseren van groei. Digitalisering is daarin de grote aanjager en cloudoplossingen de enablers. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT-omgeving stabiel en onder controle is en toch maximaal kan meeveren met de dynamiek van de organisatie en de markt. Wij begrijpen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed. Met onze geavanceerde software voor agile IT-beheer en innovatieve dienstverlening bieden wij grip en regie. Wij creëren een ‘oase van rust’, een doorslaggevende factor voor het succes van onze klanten.

Je hoeft je nooit te vervelen

WORK & FUN

Voor wie wij werken

Klanten van SPS
auping
RSC-logo-1
Sligro logo
blokker logo
logo_knns_900
Nedcargo logo